Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜηχανή ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων

Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος

Πιστοποίηση
Κίνα Qingdao Knnjoo Machine Inc Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao Knnjoo Machine Inc Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος

Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος
Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος

Μεγάλες Εικόνας :  Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: KNNJOO
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: KJ7-08
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: $3240~$5680
Συσκευασία λεπτομέρειες: εμπορευματοκιβώτιο, 40HQ
Χρόνος παράδοσης: 45~60 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα το μήνα

Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος

περιγραφή
Καθαρότητα: Sa.2.5~3.0 Χρώμα: Προσαρμοσμένος
Δύναμη: 380/400/440V Εξουσιοδότηση: 1year
Δύναμη: Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

Οριζόντια βιομηχανική πυροβοληθείσα αμμοστρωτική μηχανή συστημάτων τροφών

,

βιομηχανική πυροβοληθείσα αμμοστρωτική μηχανή ύψους 550mm

,

Βιομηχανικός πυροβοληθείς τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών

Συνεχής επεξεργασία 700mm βιομηχανικός πυροβοληθείς τύπος KJ22 RFQ επιφάνειας μεταφορέων κυλίνδρων αμμοστρωτικών μηχανών

 

Συνεχής περιγραφή μηχανών ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων επεξεργασίας

Κύλινδρος-μέσω του πυροβολισμού η μηχανή ανατίναξης έχει τα εξαιρετικά υψηλά λειτουργικά χαρακτηριστικά. Ο εξοπλισμός μετέφερε τη δομή χάλυβα ή το χάλυβα στη ζώνη εκτίναξης στο καθαρίζοντας δωμάτιο μηχανών μέσω ηλεκτρικά ελεγχόμενου μεταβιβάζοντας τον κύλινδρο με τη διευθετήσιμη ταχύτητα. Η επιφάνεια του χάλυβα μπορεί να χτυπηθεί και να τριφτεί από τα ισχυρά βλήματα από τις διαφορετικές κατευθύνσεις στον εξοπλισμό, που μπορεί να είναι η κλίμακα οξειδίων, να οξυδώσει το στρώμα και οι λεκέδες στην επιφάνεια του χάλυβα καθαρίζονται επάνω. Μετά από την επεξεργασία, η επιφάνεια του χάλυβα μπορεί να γίνει ομαλότερη. Ο αντιμετωπισμένος χάλυβας μπορεί να ξεφορτωθεί μέσω των καθαρίζοντας σηράγγων και στις δύο πλευρές της υπαίθριων εισόδου και της εξόδου.

Κύλινδρος-μέσω του πυροβολισμού η μηχανή ανατίναξης χρησιμοποιείται κυρίως για να καθαρίσει και να ενισχύσει την επιφάνεια weldments δομών χάλυβα, των χ-ακτίνων, των πιάτων χάλυβα και άλλων τύπων χαλύβων. Οι συνήθως χρησιμοποιημένες βιομηχανίες περιλαμβάνουν κυρίως τα αυτοκίνητα, τα τρακτέρ, τις μηχανές, και τις βαλβίδες, επειδή αυτός ο εξοπλισμός μπορεί γρήγορα να καθαρίσει την επιφάνεια των κομματιών προς κατεργασία για να βελτιώσει το τέρμα τους, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την ποιότητα επιστρώματος των κομματιών προς κατεργασία, η οποία χαιρετίζεται από πολλές βιομηχανίες επεξεργασίας κομματιών προς κατεργασία.

Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος 0Οριζόντιος τροφών τύπος μεταφορέων αμμοστρωτικών μηχανών συστημάτων βιομηχανικός πυροβοληθείς 550mm ύψος 1

Τεχνικά στοιχεία

πρότυπο RB 600G RB 1000G RB 1500G RB 2000G RB 2500G RB 3000G
Πλάτος κολπίσκων (χιλ.) 700 1100 1600 2200 2600 3300
Ύψος κολπίσκων (χιλ.) 550 550 550 550 550 550
Ταχύτητα επεξεργασίας (m/min) 1.0-2.3 1.4-2.4 1.0-2.3 0.8-2.5 1.0-3.0 0.8-2.5
Αριθμός πυροβοληθεισών αμμοστρωτικών μηχανών 4 4 4 4/6 6/8 6/8
Ενιαία πυροβοληθείσα δύναμη αμμοστρωτικών μηχανών (KW) 5.5/7.5 11 11/15 11/15 11/15/18.5 11/15/18.5
Απόσταση κυλίνδρων (χιλ.) 800 650 650 800 800 800
Προαιρετική απόσταση κυλίνδρων (χιλ.) 400 400 400 400 400 400

 

Μετά από τη διαδικασία ανατίναξης πυροβολισμών της πυροβοληθείσας καθαρίζοντας συσκευής, το κομμάτι προς κατεργασία μπορεί ακόμα να καλυφθεί από τους πυροβολισμούς και πρέπει να αφαιρεθεί. Το εργαλείο για την ανατίναξη πυροβολισμών καθαρισμού είναι μια περιστρεφόμενη βούρτσα, που καθορίζεται σταθερά στην ανταλλάξιμη λαβή βουρτσών.

Πυροβοληθείσα καθαρίζοντας συσκευή

Προκειμένου να αποφευχθεί η ανατίναξη πυροβολισμών στα μακροχρόνια μέρη, η περιστρεφόμενη βούρτσα βουρτσίζει ήπια το χρησιμοποιημένο λειαντικό από την επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία και το βουρτσίζει σε ένα ειδικά σχεδιασμένο αυλάκι. Το αυλάκι είναι εξοπλισμένο με έναν μεταφορέα βιδών για να στείλει το μέσο. Για να ανακυκλώσει. Προκειμένου να κρατηθεί η θέση του μεταφορέα βουρτσών και βιδών σταθερού, όταν τα κομμάτια προς κατεργασία των διαφορετικών μεγεθών είναι ανατίναξη πυροβολισμών, ο περιστρεφόμενος μεταφορέας βουρτσών και βιδών είναι και το δύο σύνολο στο ίδιο διευθετήσιμο πλαίσιο. Το πλαίσιο μπορεί να ρυθμιστεί με το χέρι ή αυτόματα. Μέσα στην απαραίτητη σειρά ύψους, η απόσταση ρύθμισης πρέπει να είναι λιγότερο από 5mm. Τέλος, το υπόλοιπο μέσο στο κομμάτι προς κατεργασία θα καθαριστεί με έναν ανεμιστήρα, ο οποίος εγκαθίσταται στο ίδιο πλαίσιο, και ένας υψηλός εξαεριστήρας χρησιμοποιείται για να βγάλει από τη θέση που ήταν το υπόλοιπο υλικό--

Φόρτωση και εκφόρτωση
Στο βασικό εξοπλισμό, η είσοδος και η έξοδος του μεταφορέα κυλίνδρων τροφοδοτούνται από την κεντρική κίνηση της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών. Προκειμένου να βελτιωθεί η αποδοτικότητα, μια χωριστή μονάδα κίνησης μπορεί να εγκατασταθεί, και ο συνημμένος μετατροπέας συχνότητας είναι επίσης αυτόματα συγχρονισμένος.

Εάν το κυρτό κομμάτι προς κατεργασία είναι ανατίναξη πυροβολισμών, αλλά δεν μπορεί να καθαριστεί λεπτομερώς από την περιστρεφόμενη βούρτσα και το σημείο εκκαθαρίσεων, αυτό συστήνεται για να χρησιμοποιήσει έναν μακρύτερο μεταφορέα διαδρομής και ανακύκλωσης συλλογής για να βοηθήσει να εξασφαλίσει ότι ο πυροβολισμός μπορεί να ανακυκλωθεί από τον εξοπλισμό.

Με την εγκατάσταση ενός οριζόντιου συστήματος τροφών, η αποδοτικότητα μπορεί να βελτιωθεί από πολλές απόψεις. Και το οριζόντιο σύστημα τροφοδοσίας μπορεί να εγκατασταθεί στην πριονίζοντας/τρυπώντας με τρυπάνι γραμμή παραγωγής μαζί με τη μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών.
Οι περισσότερες μηχανές ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων είναι εξοπλισμένες με τους στρογγυλούς πυροβολισμούς (οι πυροβολισμοί χυτοχάλυβα ή ο στρογγυλευμένος χάλυβας κόβουν τους πυροβολισμούς). Οι σβόλοι ταξιδεύουν γύρω από τον εξοπλισμό και αφαιρούν συνεχώς τους μολυσματικούς παράγοντες.

Προκειμένου να ληφθεί μια καλή επίδραση ανατίναξης πυροβολισμών, ένας ισορροπημένος συνδυασμός νέων και παλαιών πυροβολισμών είναι επιτακτικός. Οι λεπτότεροι πυροβολισμοί που χρησιμοποιούνται στο μίγμα είναι πολύ σημαντικοί να εξασφαλίσουν την ίδια κάλυψη ανατίναξης πυροβολισμών στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία, και οι τραχύτεροι πυροβολισμοί είναι επίσης πολύ σημαντικοί να αφαιρέσουν την κλίμακα οξειδίων.

Η χρήση του σωστού πυροβοληθε'ντος υλικού είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διαδικασία ανατίναξης πυροβολισμών να εξασφαλίσει μια καλή επίδραση ανατίναξης πυροβολισμών

Τα εξής είναι ο οδηγός χρήσης:

Για τα τραχιά επεξεργασμένα στη μηχανή κομμάτια προς κατεργασία (όπως τα παχιά σχεδιαγράμματα πιάτων), χρησιμοποιήστε ένα πιό χονδροειδές πυροβοληθε'ν μίγμα (πυροβοληθε'ν χάλυβας μέγεθος S390 και ανωτέρω)
Λεπτά πυροβοληθε'ντα μίγματα χρήσης (πυροβοληθε'ν χάλυβας μέγεθος S330 και κατωτέρω) για τη λήξη των κομματιών προς κατεργασία (π.χ. λεπτά μεταλλικά πιάτα)

εταιρική φιλοσοφία

Καινοτομία: Η συνεχείς καινοτομία και η βελτίωση προϊόντων είναι το αιώνιο θέμα μας

Η επιχείρηση έχει συλλέξει μια ομάδα elites στη μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών και τις πετώντας βιομηχανίες μηχανών, διαμόρφωσε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α, που εισάγεται, που απορροφάται, και αφομοίωσε τις προηγμένες τεχνολογίες και τις διαδικασίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και αναπτύχθηκε διαδοχικά γύρω από τις μηχανές ανατίναξης πυροβολισμών και τις μηχανές ανατίναξης πυροβολισμών μεγάλων φραγμών. Η μηχανή χαπιών λύνει τη παρούσα κατάσταση της εγχώριας τυποποιημένης βιομηχανίας μερών χωρίς λειτουργία μηχανών ανατίναξης πυροβολισμών, και οι ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης είναι στο προηγμένο επίπεδο της εγχώριας βιομηχανίας.

Ποιότητα: Η άριστη εξασφάλιση ποιότητας είναι η επιστροφή της πίστης μας στους πελάτες

Τα υψηλά πρότυπα, οι ακριβείς απαιτήσεις, και η άριστη ποιότητα είναι οι ποιοτικές έννοιές μας. Η επιχείρηση ακολουθεί αυστηρά τα εθνικά πρότυπα και απαιτεί αυστηρά το ποιοτικό σύστημα ελέγχου από την πρώτη ύλη που εισάγει το εργοστάσιο στη διαδικασία πωλήσεων προϊόντων. Επιμένει στη νίκη της αγοράς από τη φήμη και την επιδίωξη της ανάπτυξης από την ποιότητα. Πραγματοποιήστε και εφαρμόστε τη στρατηγική εμπορικών σημάτων «ένα εμπορικό σήμα με την ποιότητα, και ένα εμπορικό σήμα με την υπηρεσία».

Υπηρεσία:

Η ελεύθερη τεχνική υποστήριξη είναι η σταθερή δέσμευσή μας για τους χρήστες

Ποιοι πελάτες απαιτούν είναι αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, και η ικανοποίηση πελατών είναι αυτό που ακολουθούμε πάντα. Η επιχείρηση είναι βασισμένη σε Qingdao, που αντιμετωπίζει, και πλήρως που επιλέγει τα περιφερειακά πλεονεκτήματα ταλέντου και τα πλεονεκτήματα των πόρων, που παρέχει στους πελάτες τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, και που διαμορφώνει τους μακροπρόθεσμους συνεργάτες με τους πελάτες. Από κοινού πραγματοποιήστε το σταύλο και τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η επιχείρηση εμμένει στη λαϊκή διοικητική φιλοσοφία, παίρνει την υπηρεσία ως πυρήνα, και είναι αποφασισμένη να παρέχει στους πελάτες την εικοσιτετράωρη και ολική τεχνική υποστήριξη στη βιομηχανία μηχανημάτων ανατίναξης πυροβολισμών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Amber

Τηλ.:: 0086 13656393699

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα