Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜηχανή ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων

QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής

Πιστοποίηση
Κίνα Qingdao Knnjoo Machine Inc Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao Knnjoo Machine Inc Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής

QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής
QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής

Μεγάλες Εικόνας :  QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: KNNJOO
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: KJ7-08
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: $3240~$5680
Συσκευασία λεπτομέρειες: εμπορευματοκιβώτιο, 40HQ
Χρόνος παράδοσης: 45~60 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα το μήνα

QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής

περιγραφή
Καθαρότητα: Sa.2.5~3.0 Χρώμα: Προσαρμοσμένος
Δύναμη: 380/400/440V Εξουσιοδότηση: 1Year
Υψηλό φως:

QH69 μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων

,

Sa.2.5 μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων

,

Αντιδιαβρωτική μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων

QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής

QH69 μέσω της περιγραφής μηχανών ανατίναξης πυροβολισμών τύπων

 

Το μεγάλο projectile ρεύμα που ρίχνεται από την υψηλής απόδοσης πυροβοληθείσα αμμοστρωτική μηχανή χτυπά την κλίμακα οξειδίων, το στρώμα σκουριάς και τα συντρίμμια επιφάνεια της sucker ράβδου για να λάβει μια λεπτή και φωτεινή επιφάνεια, η οποία κάνει το κομμάτι προς κατεργασία να παρουσιάσει χρώμα μετάλλων, το οποίο είναι χρήσιμο να βελτιώσει τη ράβδο τρυπανιών. Η ποιότητα της λήξης μπορεί να επιτύχει το σκοπό της αντιδιαβρωτικών, προστασίας σωλήνων και της επέκτασης της ζωής υπηρεσιών του σωλήνα χάλυβα.

 

QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής 0QH69 μέσω της μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών μεταφορέων κυλίνδρων τύπων αντιδιαβρωτικής 1

Τεχνικά στοιχεία

 

Τροπικός KJ1500HD KJ 2000HD KJ 2500HD KJ 3000HD KJ 4000HD
Πλάτος κολπίσκων (χιλ.) 1600 2100 2800 3300 4300
Ύψος κολπίσκων (χιλ.) 550 550 550 550 550
Ταχύτητα επεξεργασίας (m/min) 1.5-4.5 1.8-5.0 1.0-3.0 0.8-2.5 0.8-2.0
Αριθμός πυροβοληθεισών αμμοστρωτικών μηχανών 4 6 6 6 8
Ενιαία πυροβοληθείσα δύναμη αμμοστρωτικών μηχανών (KW) 15/18.5 15 11/15/18.5 15/18.5 11/15
Απόσταση κυλίνδρων (χιλ.) 800 800 750 750 750
Προαιρετική απόσταση κυλίνδρων (χιλ.) 400 400 500 500 500

 

Αρχή δομών

 

Τα κύρια λειτουργικά συστατικά αυτής της μηχανής καθαρίζουν το δωμάτιο, που μεταβιβάζει τον πίνακα κυλίνδρων, τη συσκευή ανατίναξης πυροβολισμών, το πυροβοληθε'ν σύστημα κυκλοφορίας (συμπεριλαμβανομένου του ανελκυστήρα, διαχωριστής, μεταφορέας βιδών και σωλήνωση ανατίναξης), την αφαίρεση σκόνης, τον ηλεκτρικό έλεγχο και άλλα συστατικά (δείτε τη γενική εικόνα).


1. Καθαρίζοντας δωμάτιο


(1) κτίστε την καθαρίζοντας αίθουσα είναι μια large-capacity πιάτων δομή συγκόλλησης τύπων με σχήμα κουτιού. Ο εσωτερικός τοίχος της αίθουσας είναι ευθυγραμμισμένος με ένα wear-resistant προστατευτικό πιάτο. Η λειτουργία καθαρισμού διενεργείται σε μια κλειστή αίθουσα.


Α. το Wear-resistant προστατευτικό πιάτο προστατεύει τον τοίχο αιθουσών από το γδάρσιμο και παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών της αίθουσας.


Β. Αξιοποιήστε πλήρως τη projectile λειτουργία αναπήδησης για να συνεχίσετε να χτυπά αποτελεσματικά την επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία, το οποίο είναι ευεργετικό να βελτιώσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα καθαρισμού.


Γ. Υπάρχει μια ευρύχωρη πόρτα συντήρησης στο καθαρίζοντας δωμάτιο, το οποίο είναι κατάλληλο για τη συντήρηση και την αντικατάσταση των εσωτερικών φορώντας μερών. Ένας διακόπτης συναρμολογήσεων ασφάλειας εγκαθίσταται επάνω από την πόρτα. Η συσκευή ανατίναξης πυροβολισμών μπορεί μόνο να αρχίσει αφότου κλείνουν την πόρτα.


Δ. Το wear-resistant προστατευτικό πιάτο στο καθαρίζοντας δωμάτιο αμπαρώνεται με τα wear-resistant κάλυψη-πετώντας καρύδια για να προστατεύσει το κεφάλι του μπουλονιού από τη ζημία και εύκολος να αποσυνθέσει και να αντικαταστήσει.


Ε. Ο κολπίσκος και η έξοδος του καθαρίζοντας δωματίου είναι εξοπλισμένοι με τα σφραγισμένα διαφράγματα για να διατηρήσουν μια καλύτερη επίδραση σφράγισης.


(2) ρυθμίστε, χρησιμοποιήστε και διατηρήστε την ασφάλεια


Α. πυροβολισμών πιάτα φρουράς ανατίναξης τα εσωτερικά και τα χυτά καρύδια είναι τρωτά μέρη. Ελέγξτε την ένδυσή τους πριν από τη λειτουργία και τους αντικαταστήστε για να αποτρέψετε εγκαίρως τη ζημία στον τοίχο αιθουσών. Κατά την εγκατάσταση των πιάτων φρουράς, δώστε προσοχή στην αναχώρηση κανενός χάσματος στην ένωση.


Β. Το λαστιχένιο πιάτο φρουράς που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της εσωτερικής σφραγίδας είναι ένα τρωτό μέρος. Εάν, πρέπει να αντικατασταθεί και να επισκευαστεί εγκαίρως για να αποτρέψει τα βλήματα και τη σκόνη από την ανατροπή.


c. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, η πόρτα σε οποιοδήποτε μέρος δεν επιτρέπεται ποτέ για να ανοιχτεί, και η λαστιχένια φρουρά που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της εσωτερικής σφραγίδας δεν έχει την άδεια για να ανοιχτεί ή να απομακρυθεί.


Δ. Όταν πρέπει να εισαγάγετε το καθαρίζοντας δωμάτιο για τη συντήρηση και τη ρύθμιση των διάφορων μερών, πρέπει να κόψετε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και να την απαριθμήσετε για την προειδοποίηση.


2. Μεταβίβαση του κυλίνδρου


Ο μεταβιβάζοντας πίνακας κυλίνδρων διαιρείται σε σίτιση του μηχανισμού, σίτιση του πίνακα κυλίνδρων, απαλλαγή του πίνακα κυλίνδρων, εκφόρτωση του μηχανισμού, συσκευή ορίου εκφόρτωσης, κ.λπ. Ο πίνακας κυλίνδρων υιοθετεί τον εκλεπτυμένο κύλινδρο και τοποθετείται πλάγια σε μια ορισμένη γωνία, έτσι ώστε ο καθαρισμένος σωλήνας μπορεί να περιστραφεί προς τα εμπρός (ο έλεγχος συχνότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί).


(1) δομή


Α. Ο μηχανισμός σίτισης χρησιμοποιείται κυρίως για τη σίτιση. Αποτελείται από ένα πλαίσιο σίτισης, ένα γυρίζοντας πλαίσιο, μια ρόδα οδηγών, μια ράβδο δεσμών, έναν κύλινδρο για μπροστινό και πίσω μέρος τη μετακίνηση του πλαισίου, και έναν κύλινδρο στροφής. Με το χέρι βάλτε το κομμάτι προς κατεργασία στο γυρίζοντας πλαίσιο, οι κινήσεις κυλίνδρων προς τα εμπρός και προς τα πίσω για να ωθήσετε το πλαίσιο προς τα εμπρός στο σταθμό φόρτωσης, και τις γυρίζοντας κινήσεις κυλίνδρων, που τραβά το γυρίζοντας πλαίσιο για να εκτρέψει το κομμάτι προς κατεργασία στον εκλεπτυμένο κύλινδρο του κυλίνδρου σίτισης, και το κομμάτι προς κατεργασία περιστρέφεται προς τα εμπρός μετά από εντελώς να αποσύρει από το σταθμό φόρτωσης, τις κινήσεις πλαισίων ο κύλινδρος μπρος-πίσω, τις επιστροφές πλαισίων στην αρχική θέση και τις κινήσεις κυλίνδρων, οι στάσεις πλαισίων κτυπήματος επάνω, και οι ανωτέρω διαδικασίες επαναλαμβάνονται.


Β. Ο μέσα έξω πίνακας κυλίνδρων είναι κυρίως για τη μεταβίβαση του κομματιού προς κατεργασία. Αποτελείται από τα υποστηρίγματα, τους οδηγώντας μηχανισμούς, τους κυλίνδρους και άλλους μηχανισμούς, και η μεταβιβάζοντας ταχύτητά της μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με πρέπει να εξασφαλίσει τη συνοχή του καθαρισμού.


Γ. Ο μηχανισμός εκφόρτωσης χρησιμοποιείται κυρίως για την εκφόρτωση. Αποτελείται από την εκφόρτωση του πλαισίου, στροφή του πλαισίου, που γυρίζει τον κύλινδρο και ούτω καθεξής. Μετά από να καθαρίσει, η sucker ράβδος προωθεί και χτυπά τον περιοριστή απαλλαγής, και η δράση κυλίνδρων κύκλου εργασιών απαλλαγής οδηγεί το πλαίσιο κύκλου εργασιών για να γυρίσει το κομμάτι προς κατεργασία από τον κύλινδρο κώνων κυλίνδρων απαλλαγής.


(2) ρύθμιση και χρήση


Α. Οι περισσότερες από τις αποτυχίες του πίνακα κυλίνδρων προκαλούνται από το υπερβολικό φορτίο. Το φορτίο πρέπει να ελεγχθεί αυστηρά, και είναι αυστηρά απαγορευμένο για να συσσωρεύσει το χάλυβα και τα κομμάτια προς κατεργασία στον πίνακα κυλίνδρων.


Β. Το τη φαινόμενο ολίσθησης εμφανίζεται κατά μεταβίβαση του κομματιού προς κατεργασία, το οποίο προκαλείται γενικά από τη μηχανική σύγκρουση. Ελέγξτε εάν συγκρούεται με τον τοίχο της αίθουσας, κ.λπ., και ανιχνευεί λάθη εγκαίρως.


3. Ανελκυστήρας


(1) δομή


Αυτή η μηχανή κατασκευάζεται με την ελβετική τεχνολογία GF.


Α. Η κάλυψη ανελκυστήρων κάμπτεται στη μορφή.


Β. Οι ανώτερες και χαμηλότερες τροχαλίες ζωνών της ίδιας διαμέτρου του ανελκυστήρα είναι ενωμένες στενά σε μια polygonal δομή με τα πλευρά, τα πιάτα ροδών και τις πλήμνες για να ενισχύσουν την τριβή, να αποφύγουν, και να επεκτείνουν τη ζωή της ζώνης.


Γ. ανοίξτε την κάλυψη στο μέσο κοχύλι του ανελκυστήρα στην επισκευή και αντικαταστήστε τη χοάνη και τη ζώνη επικάλυψης.


Δ. ανοίξτε την κάλυψη στο χαμηλότερο κοχύλι του ανελκυστήρα για να αποβάλετε την παρεμπόδιση του κατώτατου βλήματος.


Ε. ρυθμίστε τα μπουλόνια και στις δύο πλευρές του ανώτερου κοχυλιού του ανελκυστήρα για να οδηγήσετε το πιάτο τραβήγματος που κινείται πάνω-κάτω για να διατηρήσει τη συμπίεση της ζώνης ανελκυστήρων.


Φ. Οι ανώτερες και χαμηλότερες τροχαλίες υιοθετούν τα εξωτερικά σφαιρικά ρουλεμάν με τα τετραγωνικά καθίσματα, που μπορούν να ρυθμιστούν υποβάλλεται αυτόματα όταν στη δόνηση και τον αντίκτυπο, με την καλή εκτέλεση σφράγισης.


(2) ρύθμιση και χρήση


Α. Όταν η ολίσθηση ζωνών εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ανελκυστήρα, η εντείνοντας συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ή ο ανελκυστήρας μπορεί να ελεγχθεί για την υπερφόρτωση.


Β. ρυθμίστε τα μπουλόνια και στις δύο πλευρές του ανώτερου κοχυλιού για να οδηγήσετε το πιάτο τραβήγματος που κινείται πάνω-κάτω για να διατηρήσει τη συμπίεση της ζώνης.


Γ. Η συμπίεση και κρεμά της αλυσίδας κίνησης του ανελκυστήρα πρέπει να είναι 2%-4% της κεντρικής απόστασης του αλυσσοτροχού.


4. Διαχωριστής


(1) δομική αρχή


Αυτός ο διαχωριστής γίνεται με την ελβετική τεχνολογία GF. Αποτελείται κυρίως από το μηχανισμό μετάδοσης, τη συσκευή χωρισμού μεταφορέων βιδών, κ.λπ. Έχει μια δύο σταδίων λειτουργία χωρισμού (ένα μίγμα βλημάτων και σκόνης άμμου σκουριάς). Το μίγμα σκόνης σβόλων στέλνεται στο ανώτερο μέρος του διαχωριστή από τον ανελκυστήρα για να διανείμει ομοιόμορφα το μίγμα σκόνης σβόλων, και μια κουρτίνα διαμορφώνεται μέσω της ραφής, έτσι ώστε η ροή αέρος περνά μέσω της κουρτίνας στην κάθετο κατεύθυνσης στην κατεύθυνση ροής της κουρτίνας για να πλύνει τη σκόνη σβόλων. Το μίγμα βλημάτων και τα απόβλητα περιέρχονται στα διαφορετικά κανάλια σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πυκνότητά τους, και τα καθαρά και κατάλληλα βλήματα εισάγουν τη χοάνη προς χρήση από τη μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών. Το μη χωριζόμενο μίγμα ρέει στον ανελκυστήρα και είναι επαν-χωρισμένο η λεπτή σκόνη απορροφιέται στο σύστημα αφαίρεσης σκόνης, και το καθαρισμένο αέριο απαλλάσσεται στην ατμόσφαιρα, και η μοριακή σκόνη συλλαμβάνεται και συλλέγεται.


(2) ρύθμιση και χρήση


a. Κατάλληλα ρυθμίστε το χάσμα κάθε πιάτου ρύθμισης για να ελέγξετε το ομοιόμορφο ύφασμα της κουρτίνας και να λάβετε την καλύτερη επίδραση χωρισμού.


b. Υπάρχει ένα πιάτο ρύθμισης όγκου αέρα στη σύνδεση της οπής αερισμού του διαχωριστή και του σωλήνα του συλλέκτη σκόνης, οι οποίοι πρέπει να προσαρμοστούν σε μια κατάλληλη θέση να εξασφαλίσουν ότι τα χρήσιμα βλήματα δεν πέφτουν στον κάδο αποβλήτων.


c. Τα κατάλληλα βλήματα εισάγουν τη χοάνη μέσω του κόσκινου διαχωριστών, αποτελεσματικά που εμποδίζει την είσοδο των μεγαλύτερων κομματιών υλικού και που εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία της συσκευής ανατίναξης πυροβολισμών.


5. Μηχανισμός παράδοσης χαπιών


Η σωλήνωση παράδοσης χαπιών ελέγχεται από μια πνευματική πύλη. Η ροή της μπορεί να ελεγχθεί.


6. Μεταφορέας βιδών


(1) δομή


Α. Χρησιμοποιήστε το μειωτή εργαλείων σκουληκιών του εργοστασίου μειωτών Hangzhou.


Β. Υπάρχει ένα πιάτο κάλυψης για τη συντήρηση στο μεταφορέα βιδών.


Γ. Ο εξωτερικός σφαιρικός ένσφαιρος τριβέας με το τετραγωνικό κάθισμα υιοθετείται, που μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει όταν υποβάλλεται στη δόνηση και τον αντίκτυπο, και έχει την καλή εκτέλεση σφράγισης.


(2) ρύθμιση και χρήση


Α. τα υπερβολικά βλήματα στο αυλάκι μεταφορέων βιδών θα αυξήσουν την αρχική ροπή, και η αποτυχία εξοπλισμού πρέπει να αποβληθεί εγκαίρως.


Β. Ο άξονας βιδών πρέπει να περιστραφεί ελαστικά μετά από την εγκατάσταση, και δεν πρέπει να υπάρξει κανένα μπλοκάρισμα με τη βίδα που μεταβιβάζει το αυλάκι.


7. Συσκευή ανατίναξης πυροβολισμών


Εισάγοντας την αμερικανική τεχνολογία PANGBORN, η καμμμένη μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών λεπίδων QH400 ενιαίος-δίσκος που κατασκευάζεται από την επιχείρησή μας, κύριο cantilever άξονων υποστηρίζεται στην κατοικία, έχει τη χαμηλή δόνηση και την καλή ισορροπία. Είναι η πιό προηγμένη υψηλού επιπέδου μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών στην Κίνα σήμερα. Έναντι των ευθειών λεπίδων, έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:


(1) η projectile projectile ταχύτητα μπορεί να αυξηθεί από 30%
(2) αποδοτικότητα καθαρισμού αύξησης από 40%
(3) μείωση θορύβου 8-10dB
(4) μακριά ζωή υπηρεσιών των μερών ένδυσης
(5) είναι απλό και κατάλληλο να αντικαταστήσει τη λεπίδα.

 

Η επιχείρησή μας

 

Η Α.Ε. μηχανών Qingdao KNNJOO είναι η θυγατριίδα εταιρία της οργάνωσης κοινοπραξίας από Qingdao τη Co. μηχανών χυτηρίων, ΕΠΕ και APC της Ταϊβάν η επιχείρηση, η επιχείρηση είναι κυρίως προηγμένη κατασκευή μηχανή ανατίναξης πυροβολισμών, εξοπλισμός ανατίναξης πυροβολισμών και μηχανή χυτηρίων. Η επιχείρηση introduct και αναπτύσσει περισσότερους του ενός εκατό είδη μηχανής ανατίναξης πυροβολισμών και μηχανής καταστολής πυροβολισμών, περισσότερα από 20 προϊόντα που καλύπτουν εσωτερικό κενό σε αυτόν τον τομέα, τα προϊόντα που απευθύνονται σε πολλές γνωστές επιχειρήσεις όπως Thyssen Krupp, SIEMENS, το FAW-Volkswagen, τη μηχανή της Cummins, το αυτοκίνητο Dongfeng, τη δύναμη Weichai, το βαρέων καθηκόντων φορτηγό Jinan, τη μεγάλη ράγα της Κίνας, το βομβαρδιστικό, το αυτοκίνητο Chery, Mercedes-Zenz, τη πυρηνική βιομηχανία Hitachi, τις βαριές βιομηχανίες του Φούτζι, το εργαλείο Tangshan, AISIN, ALSTOM, Doosan, το Caterpillar και το κ.λπ. Και τα προϊόντα εξ:άγω σε 49 χώρες σε όλο τον κόσμο όπως η Ισπανία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Σιγκαπούρη, η Αυστραλία, η Ρωσία και κ.λπ. Η επιχείρηση απολαμβάνει μια υψηλή φήμη και τη φήμη στον κόσμο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Amber

Τηλ.:: 0086 13656393699

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα